Доставка та оплата

Доставка та оплата придбаних товарів ProClima.com.ua

ДОСТАВКА ЗАМОВЛЕНЬ:

1. Доставка по території України компаніями-перевізниками.

Доставка здійснюється по всій території України, окрім непідконтрольних територій. Замовленя доправляються наступними службами:

Оплата послуг з доставки здійснюється окремо за тарифами перевізника. Зі строками та вартістю доставки ви можете ознайомитись на сайтах відповідних компаній. При отриманні вантажу у перевізника обов’язково уважно огляньте відправлення на предмет пошкоджень, підтікань та ін.

2. Доставка по території Закарпатської області та м.Мукачево.

Доставка по м.Мукачево, Мукачівський район – БЕЗКОШТОВНА.

Доставка в межах Закарпатської області – умови та місце доставки обумовлюються окремо. Ми відкриті до співробітництва і завжди знаходимо зручний та компромісний варіант.

3. Самовивіз Із м.Мукачево та м.Ужгород.

Самостійний вивіз товарів зі складів в м.Мукачево та м.Ужгород.

Якщо вказані способи доставки товарів якимось чином вам незручні – телефонуйте, завжди зможемо домовитись про взаємовигідні умови і варіанти доставки 😉

ОПЛАТА ЗАМОВЛЕНЬ:

1. Передоплата.

Безготівковим способом ( з ПДВ/без ПДВ) – перерахуванням на номер карти чи за реквізитами у будь-якій банківській установі. Після оформлення покупки ми узгодимо всі деталі та надішлемо вам реквізити для оплати. Діє при самовивезенні та при відправці компанією-перевізником.

Працюємо з юридичними особами будь-якого типу власності. Для юридичних осіб надаємо всі необхідні документи.

Готівкою – при самовивезенні товарів, в офісі компанії.

2. Післяплата (при відправці компанією-перевізником).

Ми формуємо ваше замовлення, вкладаємо всі необхідні документи і передаємо його перевізнику. Ви отримуєте вантаж у перевізника, уважно оглядаєте його і проводите оплату замовлення та вартості доставки. Мусимо попередити, що це найбільш витратний спосіб доставки, оскільки до вартості додається вартість послуги з переказу грошей.