Кондиціонер IDEAPRO SARDIUS IPA-12HR-FN8 ION

23,370 

Тип: Спліт система
Робота на охолодження: +16 … + 42° C
Робота на обігрів: – 25 … + 15° C
Рекомендована площа приміщення:  35 м²
Тип компресору: DC інвертор
Назва серії: Sardius
Гарантія: 5 років*

Категорія: Артикул товару: 2726

Опис

CLIMATZONE (ФОП СОЛТИК О.С.) – АВТОРИЗОВАНА ТОЧКА ПРОДАЖУ ТА АВТОРИЗОВАНИЙ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР ТОРГОВОЇ МАРКИ IDEAPRO.

Кондиціонер IDEAPRO SARDIUS IPA-12HR-FN8 ION

Нові кондиціонери серії «Sardius» з лінійки професійного обладнання «Idea Pro».

Дана серія відрізняється застосуванням передових технологій, високим рівнем якості компонентів, великою кількістю функціональних можливостей, включаючи опцію керування по Wi-Fi, а також розширеним температурним діапазоном роботи, високими показниками енергоефективності.

Матеріали корпусу виготовлені з пластику підвищеної міцності, конструкція корпусу внутрішнього блоку передбачає швидкий доступ до плати і трубопроводів, що дозволяє виконувати монтаж одній людині.

Технології, що використовуються в кондиціонері серії SARDIUS

Режим осушення

Режим осушення автоматично вибирає режим охолодження, заснованої на різниці між встановленою темпаратура і дійсної кімнатною температурою. Температура регулюється під час зниження вологості повітря повторюваному включенням і вимиканням режиму охолодження і тільки вентиляції. при включенні режиму осушення на ПДУ відображається «Краплинка”.

Hydrophilic Aluminium Fin

Підвищена змочуваність теплообмінника, алюмінієві пластини якого мають спеціальне покриття з гідрофільним шаром, що забезпечує швидке видалення конденсату з внутрішнього блоку, що не дозволяє швидко утворюватися цвілі і бактерій, забезпечуючи при цьому більш ефективну роботу кондиціонера.

Multi-Bend Heat Exchanger

Підвищена тепловіддача. У блоках використовуються теплообмінники з трубками особливої конструкції, внутрішня поверхня яких має насічки трапецієподібної форми “Innergrove cooper”, що забезпечує максимально збільшену площу поверхні теплообміну. Завдяки цьому тепловіддача підвищується на 28%, знижується рівень енергоспоживання і, отже, збільшується ефективність роботи системи.

Silence

Режим “Тиша” – кондиціонер знижує оберти вентилятора внутрішнього блоку до мінімальних, при цьому рівень шуму роботи кондиціонера так само знижується.

Sine-Wave Inverter

Технологія 180° -градусного хвильового инверторного перетворення – керуюча напруга без «імпульсних» ефектів (усувається ступенчатость синусоїди).

  • У порівнянні з стандартним 120° струмом прямокутної форми надає наступні переваги:
  • Можливість роботи при більш широкому діапазоні живлячої напруги і частоти струму.
  • Велику енергоефективність та енергозбереження.
  • Більш м’який старт, нижче шум і вібрації.
  • Великі можливості управління.

Компресор DC inverter

Компресор з інвертором постійного струму дозволяє збільшити ефективність роботи кондиціонера, таким чином, зниження споживання енергії заощаджує Ваші витрати. Така система значно економніше та надійніше, ніж кондиціонери з постійною потужністю компресора.

Працюючий на повну потужність компресор інверторного кондиціонера швидко установливает задану температуру в приміщенні. Потім потужність регулюється в залежності від зовнішньої (вуличної) температури та температурних змін всередині приміщення. Таким чином, задана температура підтримується з високою точністю. Компресор при наближенні до заданої темпрературе поступово знижує потужність і при її досягненні, продовжує працювати з мінімальною швидкістю (потужністю), і якщо немає великих теплопритоков, для економії електроенергії вимикається через 5 хвилин.

Компресори неінверторних кондиціонерів не можуть міняти свою продуктивність (частоту оборотів обертання ротора двигуна, а слідчо, і потужність) та працюють для підтримки заданої температури циклічно, з чергуванням циклів включення – виключення, що не може забезпечити високу точність та «плавність» регулювання температури, а також негативно впливає на життєвий ресурс компресора.

Сучасні електронні технології та розвиток ринку напівпровідникових компонентів дозволили забезпечити системи управління інверторних компресорів керуючими процесорами, які формують максимально «плавні» криві струму і потужності, оптимізують «Розгортку» керуючих імпульсів таким чином, щоб мінімізувати енергоспоживання і «згладити» перехідні моменти.

Мотор DC inverter внутрішнього блоку

У внутрішніх блоках для обертання крильчатки використовується DC-мотор. Це дозволяє значно знизити рівень шуму і енергоспоживання. А так же отримати 12 позицій зміни швидкості крильчатки

Нічний режим

Режим активується з ПДУ і забезпечує створення комфортних умов для спокійного і глибокого сну протягом 7-ми годинного циклу зі зміною заданих температурних значень, а також установки мінімального рівня шуму та економного витрати електроенергії. Після чого температура повертається до спочатку заданому значенню.

Підігрівач піддону зовнішнього блоку

Подогреватель поддона наружного блока устанавливается для обеспечения полного удаления воды образовавшейся в результате оттайки теплообменника наружного блока, после проведении режима “разморозки”. Может изготавливаться из различных материалов.

Самоочищення

Самоочищення. При виключенні кондиціонера, на внутрішньому блоці жалюзі закриваються, але вентилятор продовжує працювати ще 10 хв. вентіліруя і підсушуючи теплообмінник.

Керування за допомогою Wi-Fi

Кондиціонери можуть опціонально оснащуватися модулем Wi-Fi, який дозволяє користувачеві, контролювати і дистанційно керувати кондиціонером зі смартфона або планшета з будь-якої точки світу.

Гарантія: 5 років* (при умові щорічного обслуговування).

Кондиціонер IDEAPRO SARDIUS IPA-12HR-FN8 ION

  • Модель Premium класу
  • Тиха робота
  • Тепловий насос -25° C
  • Енергоефективність сlass A+++
  • Покращений дизайн
  • Лазерна насічка пластика на внутрішньому блоці
  • WiFi ready (опційно)
  • Авторестарт
  • Прихований LED-дисплей
  • Автоматична робота горизонтальних жалюзів
  • Іонізатор повітря IONISER (моделі 9, 12)
  • Збільшена площа теплообмінника зовнішнього блоку
  • Низький рівень шума
  • Панель, що легко миється
  • Підігрів піддона зовнішнього блоку
  • Автовольтаж 130-270В
  • Покращена конструкція внутрішнього блоку, яка полегшує монтаж та обслуговування
Електроживлення, В/Гц/Ф 220/50/1

Потужність, кВт

Охолодження 3.500
Нагрів 3.500

Потужність споживання, кВт

Охолодження 1.090
Нагрівання 0.970

Коефіцієнт енергоефективності

EER (охолодження) 6.65
COP (обігрів) 4.36

 

Тип компресора Inverter GMCC ROTARY DC

Фреон

Тип фреону R32

ГАРАНТІЯ

Гарантія 5 років*

*за умови щорічного обслуговування

Додаткова інформація

Обігрів

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Кондиціонер IDEAPRO SARDIUS IPA-12HR-FN8 ION”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *