Кондиціонер SAMSUNG WindFree GEO Mass AR12BXFAMWKNUA

30,999 

Тип: Спліт система
Робота на охолодження: -16 … + 46° C
Робота на обігрів: – 22 … +24° C
Рекомендована площа приміщення:  35 м²
Тип компресору:  інвертор
Назва серії: WINDFREE GEO MASS
Гарантія: 3 роки*

Категорія: Артикул товару: 3354

Опис

Кондиціонер SAMSUNG WindFree GEO Mass AR12BXFAMWKNUA

 

Ефективний та економний обігрів.

Кондиціонер обладнано функцією миттєвого обігріву, і тому його можна використовувати у два способи: як кондиціонер влітку та як обігрівач взимку. Завдяки тому, що окремий обігрівач не потрібен, ви можете заощадити. Режим обігріву у вашому кондиціонері швидко зробить повітря теплішим. В кондиціонерах Samsung WindFree GEO Mass обігрів надзвичайно ефективно працює при температурах до -22℃.

heating-mode-on-air-conditioner
Комфортне охолодження з функцією Wind-Free™ Cooling.

Завдяки фірмовій технології Wind-Free ви не відчуваєте неприємного потоку холодного повітря. Охолоджене повітря проходить крізь 23000 мікроотворів, завдяки чому розсіюється і не створює відчуття холодного протягу. Також в цьому режимі кондиціонер споживає менше електроенергії.

Samsung-WindFree-GEO-Mass-WindFree-Cooling Мукачево

Інверторний компресор

Завдяки плавній роботі інверторного компресора без різких включень та відключень підтримується більш стабільна температура в приміщенні. Така технологія дає можливість споживати до 73% менше електроенергії. Завдяки використанню неодимових магнітів кондиціонер працює тихіше та більш надійно.

Samsung-WindFree-GEO-Mass-invertor Мукачево

ECO режим

У порівнянні зі стандартним режимом роботи  в ECO режимі споживається менше енергії, при цьому ефективність нагріву і охолодження залишається на колишньому рівні. Так забезпечується зменшення рахунків за електроенергію та в приміщенні підтримується прохолодна комфортна атмосфера.

Samsung-WindFree-GEO-Mass-ECO

Широкий потік повітря з 4-смуговим автоматичним поворотом 4way Swing

Керуйте напрямком вітру вгору/вниз, вліво/вправо за допомогою пульта дистанційного керування. Керуйте потоком в потрібному вам місці.

Режим комфортного сну

Режим комфортного сну створює оптимальні умови в той час, коли ви спите. Кондиціонер автоматично активує певні режими, щоб полегшити засинання, сприяти міцному сну і легшому прокиданню. Також в цьому режимі кондиціонер працює тихіше і використовується менше електроенергії.

Samsung-WindFree-GEO-Mass-ECOТехнологія Triple Protector Plus (Volt Control)

Технологія потрійного захисту (Triple Protector Plus), більш відома як Volt Control, захищає кондиціонер від перевантажень без використання стабілізатора напруги. Всі деталі зовнішнього блоку захищені антикорозійним покриттям, а також здатні витримувати екстремальний нагрів.

Samsung-WindFree-GEO-Mass-ECO

AI* Автоматичне охолодження

Технологія AI Auto Cooling автоматично оптимізує різні способи охолодження чи обігріву. Аналізуючи ваші налаштування та умови приміщення, вона підбирає найбільш оптимальний режим роботи.

2. Samsung-WindFree-GEO-Mass-AIWiFi

Завдяки модулю WiFi ви можете керувати режимами кондиціонера віддалено, з будь-якої точки земної кулі за допомогою системи SmartThings.

SmartThings

Програма SmartThings дає можливість керувати температурою віддалено у будь-який час. Ви можете виставити необхідні параметри самостійно, або дати команду системі системі штучного інтелекту (AI), і вона автоматично обирає необхідний вам режим.

6. Samsung-WindFree-GEO-Mass-SmartThing

Автоочищення

Після вимикання кондиціонера вентилятор працює доти, допоки доки пил і волога не будуть видалені з теплообмінника кондиціонера. В результаті кондиціонер залишається чистим і сухим, в ньому не утворюються бактерії та цвіль.

7. Samsung-WindFree-GEO-Mass-AutocleaningLess Noise

Приміщення охолоджується з меншим шумом, тому це не турбує вас. Компресор створює потужний потік повітря, але працює дуже спокійно, оскільки включає глушник з подвійною трубкою. Це зменшує шум потоку холодоагенту при роботі з високою швидкістю і мінімізує шум навколишнього середовища під час роботи з низькою швидкістю.

8. Samsung-WindFree-GEO-Mass-Less_NoiseEasy Filter Plus

В кондиціонерах серії SAMSUNG WindFree GEO Mass використовується фільтр з легким доступом, встановлений зверху. Тепер не потрібно відкривати кришку кондиціонера і з обережністю витягати фільтри, вони виймаються легко, легко миються та встановлюються назад. На фільтрі нанесено антибактеріальне покриття, яке видаляє забруднення та алергени.

9. Samsung-WindFree-GEO-Mass-Easy_Filter-plus

DuraFin™

Спеціальне антикорозійне покриття DuraFin™ та  DuraFin™ Plus захищає теплообмінники від іржі та не зменшує ефективності теплообміну. Дане антикорозійне покриття витримало соляний тест (SST) протягом 480 годин.

10. Samsung-WindFree-GEO-Mass-Dure-Fin

Холодоагент R32.

В кондиціонерах марки SAMSUNG WindFree GEO Mass використовується новітній холодоагент R32, який є більш екологічним, ніж попередні фреони R410a та R22. Також він на 10% енергоефективний.

Fast Cooling

Технологія швидкого охолодження вмикає посилений режим роботи, щоб якнайшвидше охолодити приміщення. В кондиціонерах SAMSUNG WindFree GEO Mass у порівнянні зі звичайними кондиціонерами на 15% більші вентилятори, на 18% ширший повітропровід, на 31% ширші лопаті, і завдяки цьому повітря розпорошується більш рівномірно та далі.

5. Samsung-WindFree-GEO-Mass-Fast-Cooling

Голосове управління через Bixby

Керуйте своїми «розумними» пристроями лише за допомогою голосу. Якщо ваші пристрої підключено до SmartThings, Bixby знаходиться в стані готовності слухати та виконувати ваші запити. Просто попросіть Bixby, і програми виконає майже будь-який запит від перемикання каналів ТБ до вимкнення всіх ламп вночі.

Гарантійний строк 3 рокИ*

*вказаний строк гарантії надається за умови щорічного обслуговування (огляд та чищення.

Кондиціонер SAMSUNG WINDFREE GEO MASS AR12BXFAMWKNUA

  • Обігрів до -22° C
  • Енергоефективність Class A ++
  • Екобезпечний фреон R32
  • Wi-Fi
  • Wind-Free™ Cooling
  • ECO режим
  • Індиактор очищення фільтра
  • 24годинний таймер
  • Широкий потік повітря з 4-смуговим автоматичним поворотом 4way Swing
  • Triple Protector Plus (Volt Control)
  • AI* Автоматичне охолодження (штучний інтеллект)
  • SmartThings (віддалене керування через WiFi)
  • Голосове управління через Bixby
  • Самоочищення
  • Прихований LED-дисплей
  • Антикорозійне покриття теплообмінника
  • Авторозморожування
  • Панель, що легко миється
  • ІЧ пульт дистанційного керування
  • Нічний режим

 

Електроживлення, В/Гц/Ф 220/50/1

Потужність, кВт

Охолодження 3.500
Нагрів 3.500

Потужність споживання, кВт

Охолодження 1.000
Нагрівання 0.900

Клас енергоефективності

Охолодження А++
Обігрів A++

Коефіцієнт енергоефективності

EER (охолодження) 3.7
COP (обігрів) 4.9

 

Тип компресора Inverter

Фреон

Тип фреону R32

ГАРАНТІЯ

Гарантія 3 роки*

*за умови щорічного обслуговування

Додаткова інформація

Обігрів

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Кондиціонер SAMSUNG WindFree GEO Mass AR12BXFAMWKNUA”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *